Општинско такмичење из хемије

У недељу 1. марта 2020. године  у нашој школи одржано је општинско такмичење из хемије.

На такмичењу је учествовало 8 ученика осмог разреда и 25 седмака из четири основне  школе: ОШ ,,Кирило Савић“, ОШ ,,Милинко Кушић“, ОШ ,,Сретен Лазаревић“ Прилике и ОШ ,,Мићо Матовић“ Катићи.  

Коначни резултати такмичења су приказани у табели у прилогу.

Општинско такмичење из информатике и рачунарства

У суботу 22. фебруара у нашој школи одржано је општинско такмичење из информатике и рачунарства. 

На такмичењу су учествовала четири ученика из две основне  школе са територије наше општине. Ученици су радили тест 120 минута.

На окружно такмичење из информатике и рачунарства из области програмирање које се организује у Основној школи ,,Прељина" 22.03.2020. године пласирали су се ученици седмог разреда Никола Совић (1. награда) и Урош Танасковић (2. награда)  из ОШ ,,Кирило Савић“ и Јанко Јаковљевић (1. награда)  из ОШ ,,Милинко Кушић. Маја Милосављевић, ученица осмог разреда из ОШ ,,Милинко Кушић“ није остварила пласман.

Свим ученицима желимо пуно успеха на свим нивоима такмичења.

Општинско такмичење из француског језика

У суботу 22. фебруара у нашој школи одржано је општинско такмичење из француског језика за ученике осмог разреда, чији је организатор Друштво за стране језике и књижевности Србије и МПНТР Србије.

На такмичењу је учествовало осам ученика из три основне  школе са територије наше општине. Ученици су радили тест  који садржи 40 захтева, а за пласман на виши ниво потребно је освојити 80% укупног броја поена.

На окружно такмичење у знању француског језика се пласирала ученица наше школе Лана Лишанин 8/4.

Коначни резултати такмичења су приказани у табели у прилогу.